Voorwaarden en privacy

Hier kunt u de algemene voorwaarden inzien.
Een aantal belangrijke punten hieruit zijn dat:
– de bestuurder via zijn of haar eigen aansprakelijkheidsverzekering aansprakelijk is voor schade aan de duofiets, anderen of eigendommen van anderen;
– de duofiets altijd met de bijgeleverde sloten op slot moet worden gezet als deze even ergens wordt achtergelaten;
– het niet de bedoeling is dat je de duofiets ergens anders naartoe brengt (anders dan fietsend natuurlijk);
– de verkeersregels worden nageleefd (en er dus ook niet onder de invloed van alcohol of drugs wordt gefietst).

Verwerking persoonsgegevens
We vragen om uw e-mailadres en telefoonnummer om de bevestiging en handleiding te sturen, en om contact op te kunnen nemen als er iets niet duidelijk is, of iets wijzigt in de reservering.
We vragen om uw naam en adres omdat we enige zekerheid willen dat de persoon die de duofiets reserveert, is wie hij of zij zegt. Dat is ook waarom we u vragen om vooraf te betalen.
De gegevens worden na zes maanden verwijderd uit onze systemen. Alleen naam en e-mailadres worden bewaard ten behoeve van de financiële administratie. Dit doen we zeven jaar (de wettelijke bewaartermijn van financiële gegevens).
We versturen geen nieuwsbrieven, en nemen alleen contact met je op over reserveringen die je hebt gedaan.
Bij het plaatsen van een reservering kan worden aangegeven of je akkoord bent met het verwerken en bewaren van jouw gegevens op deze manier.
Sleuteladres
Jouw naam en telefoonnummer geven we door aan de locatie waar de duofiets staat gestald en de sleutel kan worden opgehaald (vakantiepark Delftse Hout). Zij bewaren deze gegevens één kalendermaand (op elke laatste dag van de kalendermaand worden de gegevens van die maand verwijderd). Dit doen zij om terug te kunnen kijken wanneer de duofiets voor het laatst is gebruikt voor het geval zich een probleem met de duofiets voordoet.
Reserveringssysteem
Voor het reserveren van de duofiets maakt Stichting De Fiets van Oma gebruik van een boekingsformulier op de website youcanbook.me. Zij verwerken deze gegevens om de boeking aan ons door te geven. Voor meer informatie kunt u hun privacybeleid lezen (in het Engels).
Geen nieuwsbrieven
Van ons en van de andere partijen die hierboven zijn genoemd ontvangt u geen nieuwsbrieven of aanbiedingen. Er wordt geen profiel aangemaakt op basis van de persoonsgegevens die u achterlaat.